ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Рябущиць Ігор Миколайович

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий за основу

Дата:

05.01.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 145
  Про надання дозволу товариству з обмеженою відповідальністю «Рокитнівський аграрій» на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), із земель колишнього КСП «Нива»

УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Дев’ятнадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від                         2022 року                                                                               №  
 
Про надання дозволу товариству з
обмеженою відповідальністю
«Рокитнівський аграрій» на складання технічної документації із землеустрою
щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості),
із земель колишнього КСП «Нива»
 
Розглянувши клопотання ТзОВ «Рокитнівський аграрій», відповідно до статей 17, 93, 125, 126 Земельного кодексу України, статей 5, 13 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних часток (паїв)», Закону України «Про оренди землі», статей 25, 55 Закону України «Про землеустрій», статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Схеми розподілу земель колективної власності на земельні частки (паї) КСП «Нива», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Рокитнівський аграрій» на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), з числа невитребуваних/нерозподілених земельних часток (паїв), із земель колишньої колективної власності КСП «Нива», для подальшої їх передачі в оренду терміном на 10 (десять) років або до дня державної реєстрації права власності на таку земельну ділянку (залежно від обставини, яка настане першою), для ведення особистого селянського господарства, розташованих на території Рокитнівської селищної ради (за межами населеного пункту с. Кисоричі), орієнтовною площею 84 га, згідно з додатком.
2. Товариству з обмеженою відповідальністю «Рокитнівський аграрій» у місячний термін укласти із землевпорядною організацією договір на розроблення технічної документації із землеустрою.
3. Фінансування робіт із розробки технічної документації із землеустрою покласти на товариство з обмеженою відповідальністю «Рокитнівський аграрій».
4. ТзОВ «Рокитнівський аграрій» розроблену технічну документацію із землеустрою подати на затвердження до селищної ради.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В.БРИЧКА).
              
Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ