ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIX

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

 
 
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Дев’ятнадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від 28 січня 2022 року                                                                                       № 2526
 
Про передачу у постійне користування 
земельних ділянок
КНП «Рокитнівський ЦПМСД» Рокитнівської селищної ради
 
          Розглянувши клопотання КНП «Рокитнівський ЦПМСД», керуючись статтями 12, 92, 122, 123, 125 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Передати у постійне користування комунальному некомерційному підприємству «Рокитнівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Рокитнівської селищної ради земельні ділянки з цільовим призначенням 03.03 для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров'я та соціальної допомоги, згідно з додатком.
2. Комунальному некомерційному підприємству «Рокитнівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Рокитнівської селищної ради посвідчити право постійного користування на земельні ділянки в порядку, визначеному законодавством.
          3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В.БРИЧКА); та комунальної власності інфраструктури та житлово-комунального господарства (А. КРУПЕНКО).
       
 
 
Селищний голова                                                      Григорій ТАРГОНСЬКИЙ