ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Григор`єва Валентина Миколаївна

Галузь:

Охорона громадського порядку і правова політика

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

06.01.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 11
Про затвердження Програми із запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі по Рокитнівській селищній територіальній громаді на 2022-2025 роки


УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Дев’ятнадцята  сесія)
 
РІШЕННЯ
 
 
від ___ січня  2022 року                                                                            №
 
 
Про затвердження Програми із
запобігання та протидії домашньому
насильству і насильству за ознакою
статі по Рокитнівській селищній
територіальній громаді на 2022-2025 роки
 
        
 
            Відповідно до пункту 22 частини 1 статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України “Про  запобігання та протидію домашньому насильству”, Указу Президента України від 21 вересня 2020 року №398 “Про невідкладні заходи із запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі, захисту прав осіб, які  від такого насильства”, постанови Кабінету Міністрів України від 24 лютого 2021 року №145 “Питання Державної соціальної програми запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі на період до 2025 року” на виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 13 травня 2021 року №364 “Про Обласну соціальну програму запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі на період до 2025 року”, з метою удосконалення механізму запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі  по  Рокитнівській селищній територіальній громаді, за погодженням з профільними постійними комісіями селищної ради, селищна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
          1. Затвердити Програму із запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі по Рокитнівській селищній територіальній громаді на 2022-2025 роки (далі – Програма), що додається.
2. Фінансовому відділу Рокитнівської селищної ради передбачити фінансування видатків, необхідних для реалізації заходів Програми, в межах наявних фінансових ресурсів.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, соціального захисту населення та регуляторної політики  (О. КРУПЕНКО), на постійну комісію селищної ради з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, молодіжної політики (Л.СМИК).
          
 
                                                                                                               
Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ