ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIX

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    9

 
 
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Дев’ятнадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від 28 січня 2022 року                                                                                       № 2533
 
Про затвердження дозволу на спеціальне використання природних ресурсів у межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення Рокитнівської селищної ради на 2022 рік
 
        Розглянувши клопотання ДП «Рокитнівський лісгосп» про затвердження дозволу на спеціальне використання природних ресурсів у межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення Рокитнівської селищної ради, керуючись ст.9-1 Закону України «Про природо-заповідний фонд України, ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»  за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити державному підприємству «Рокитнівське лісове господарство» дозвіл на спеціальне використання природних ресурсів у межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення на 2022 рік згідно з додатком, а саме наступних місцях використання:
1.1. Загальнозоологічний заказник місцевого значення: «Масевицький», «Осницький».
1.2. Пам’ятка природи місцевого значення «Рокитнівський дендропарк».
1.3. Ботанічний заказник місцевого значення: «Більський», «Залавський» .
          2. Державному підприємству «Рокитнівське лісове господарство» використовувати природні ресурси згідно з чинним законодавством та в межах ліміту, затвердженого розпорядженням голови Рівненської обласної державної адміністрації від 14.12.2021 №913.
          3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В.БРИЧКА).
 
 
Селищний голова                                                     Григорій ТАРГОНСЬКИЙ