ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XX

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    2

 
 
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Двадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від 18 лютого 2022 року                                                                              № 2734
 
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної власності,
загальною площею – 4,2917 га 
 
          Відповідно до Закону України «Про земельний державний кадастр», Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 12, 20, 22, 79, 83 Земельного кодексу України, статтею  56 Закону України «Про землеустрій», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
ВИРІШИЛА:
         1.   Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки комунальної власності з  кадастровим номером 5625081700:02:009:0005, загальною площею – 4,2917 га  в окремі сформовані земельні ділянки у кількості 6 штук за межами населеного пункту с. Борове на території Рокитнівської селищної ради.
2. Рокитнівській селищній раді замовити виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок у порядку, визначеному законодавством.
          3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В.БРИЧКА).
 
 
 
 
Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ