ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Рябущиць Ігор Миколайович

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

02.02.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 189
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок  по вул. Подол, 17 в с. Дерть


ПРОЄКТ
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Двадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від                                         2022 року                                                    №
 
Про надання дозволу на
виготовлення технічної документації
із землеустрою щодо поділу
та об’єднання земельних ділянок 
по вул. Подол, 17 в с. Дерть
 
         Розглянувши заяву КОЗАЧЕНКА А.О., підтверджуючі документи, керуючись статтею 12 Земельного кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
ВИРІШИЛА:
         1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок по вул. Подол, 17 в с. Дерть площею 0,4524 га, кадастровий номер 5625084400:04:001:0039 на дві окремі земельні ділянки площею 0,3062 га та площею 0,1462 га.         
2. Рокитнівській селищній раді замовити виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок у порядку, визначеному законодавством.
         3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В.БРИЧКА).
 
 
Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ