ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Лесковець Людмила Миколаївна

Галузь:

Охорона громадського порядку і правова політика

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

02.02.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 10
  Про внесення змін до рішення Рокитнівської селищної ради від 10.12.2021 № 2077 «Про затвердження Плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів Рокитнівської селищної ради на 2022 рік»

ПРОЄКТ

УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Двадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від «___»__________ 2022 року                                                                    №
 
Про внесення змін до рішення Рокитнівської селищної ради від 10.12.2021 № 2077 «Про затвердження Плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів Рокитнівської селищної ради на 2022 рік»
 
       З метою організації здійснення державної регуляторної політики  Рокитнівською селищною радою, керуючись Законом України від              11.09.2003 року №1160-IV “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, відповідно до пункту 7 частини першої статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
                                                           ВИРІШИЛА:
 
  1. Внести зміни до Плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів  Рокитнівської селищної ради на 2022 рік, затвердженого рішенням Рокитнівської селищної ради від 10.12.2021 № 2077 «Про затвердження Плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів Рокитнівської селищної ради на 2022 рік», шляхом його доповнення згідно з додатком.
  2. Оприлюднення внесення змін до Плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів Рокитнівської селищної ради на 2022 рік проводити  відповідно до вимог чинного законодавства України.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, соціального захисту населення та регуляторної політики (О. КРУПЕНКО).       
 
Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ
 
 
Додаток
до рішення Рокитнівської селищної ради
від ___.______ 20      року
№ _________
 
 

з/п
Вид проєкту
 
Назва проєкту Мета прийняття проєкту Підрозділ, відповідальний за розробку проєктів регуляторних актів Строки
підготовки проєктів
2 Рішення Рокитнівської селищної ради Про встановлення обмежень щодо продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових на території Рокитнівської селищної територіальної громади Обмеження доступу мешканців громади, до вживання алкогольних напоїв та пива (крім безалкогольного), слабоалкогольних напоїв, вин столових, обмеження часу продажу цих товарів задля забезпечення громадського порядку у нічний час доби на території Рокитнівської селищної територіальної громади.
 
Відділ економічного розвитку та регуляторної політики Рокитнівської селищної ради.
 
I-II кварт. 2022 р.
     
 
 
Секретар ради                                                                     Марина ЛЕСКОВЕЦЬ