ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 11


ПРОЄКТ
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Двадцять п’ята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від                                        2022 року                                                    №
 
Про внесення змін до
рішення Рокитнівської селищної
ради від 10.12.2021 №2234
«Про надання дозволу громадянам ЗУБКУ Бориславу Петровичу, БЕЖАЄВУ Сергію Олександровичу на розробку детального плану території в смт Рокитне»
 
          Розглянувши заяву громадянина Бежаєва С.С., підтверджуючі документи, у зв’язку з переходом права власності на нерухоме майно, керуючись статтею 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
         1. Внести зміни до рішення Рокитнівської селищної ради від 10.12.2021 №2234 «Про надання дозволу громадянам ЗУБКУ Бориславу Петровичу, БЕЖАЄВУ Сергію Олександровичу на розробку детального плану території в смт Рокитне», а саме: у даному рішенні у відповідних відмінках та скороченнях слова  “громадянам ЗУБКУ Бориславу Петровичу, БЕЖАЄВУ Сергію Олександровичу ” замінити на слова “громадянину БЕЖАЄВУ Святославу Сергійовичу”.
         2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В.БРИЧКА).
 
 
 
Селищний голова                                                       Григорій ТАРГОНСЬКИЙ