УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Двадцять п’ята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від 01 квітня 2022 року                                                                                             № 2858
 
Про надання дозволу Чоловічому
монастирю на честь Ікони Божої Матері
«Живоносне джерело» Сарненської
єпархії УПЦ на складання проєкту    
землеустрою щодо відведення земельної
ділянки в постійне користування
по вул. Поліська, 8  в с. Масевичі
 
       Розглянувши клопотання Чоловічого монастиря на честь Ікони Божої Матері «Живоносне джерело» Сарненської єпархії УПЦ  про надання дозволу на складання проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування,  відповідно до статей 12, 92, 125, 126  Земельного Кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
       1. Надати дозвіл Чоловічому монастирю на честь Ікони Божої Матері «Живоносне джерело» Сарненської єпархії УПЦ  на складання проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій по вул. Поліська, 8 в с. Масевичі орієнтовною площею  1,5100 га  за рахунок земель запасу комунальної власності селищної ради.
       2. В проектній землевпорядній організації, яка має ліцензію на виконання землевпорядних робіт, Чоловічому монастирю на честь Ікони Божої Матері «Живоносне джерело» Сарненської єпархії УПЦ с. Масевичі замовити виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування в порядку, визначеному законодавством.
       3. Чоловічому монастирю на честь Ікони Божої Матері «Живоносне джерело» Сарненської єпархії УПЦ подати проєкт землеустрою на затвердження в селищну раду.
       4.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В.БРИЧКА).
 
 
Селищний голова                                                                              Григорій ТАРГОНСЬКИЙ