УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Десята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від 04 червня  2021 року                                                    № 860
 
Про внесення змін до рішення Томашгородської сільської ради від 12.10.2020 №996 «Про надання земельної ділянки у власність Сухановій Руслані Олександрівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)»
 
          Розглянувши заяву Суханової Р.О., Суханової К.О., технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись статтею 12 Земельного кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
вирішила:
 
  1. Внести зміни до рішення Томашгородської сільської ради від 12.10.2020 №996 «Про надання земельної ділянки у власність Сухановій Руслані Олександрівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)», а саме: після «Сухановій Руслані Олександрівні» у відповідних відмінках додати «та Сухановій Катерині Олександрівні».
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (Бричка В. П.).
 
 
 
 
        Селищний голова                                             Григорій ТАРГОНСЬКИЙ