ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 102


ПРОЄКТ
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Двадцять п’ята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від                                         2022 року                                                                    №
 
Про передачу земельної ділянки
у постійне користування  релігійній
громаді Свято-Пантелеймонівської
парафії Сарненської єпархії Української
Православної Церкви с. Остки
Рокитнівського району по вул. Нова, 4б
в с. Остки
 
            Розглянувши проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування релігійній громаді Свято-Пантелеймонівської парафії Сарненської єпархії Української Православної Церкви с. Остки Рокитнівського району, відповідно до статей 12, 92, 122, 123, 125, 126, 186 Земельного кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування релігійній громаді Свято-Пантелеймонівської парафії Сарненської єпархії Української Православної Церкви с. Остки Рокитнівського району площею 0,1331 га, кадастровий номер 5625086200:02:002:0213 для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій по вул. Нова, 4б в с. Остки.
2. Передати у постійне користування релігійній громаді Свято-Пантелеймонівської парафії Сарненської єпархії Української Православної Церкви с. Остки  Рокитнівського району земельну ділянку площею  0,1331 га, кадастровий номер 5625086200:02:002:0213 для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій по             вул. Нова, 4б в с. Остки, за рахунок земель запасу комунальної власності селищної ради.
3. Релігійній громаді Свято-Пантелеймонівської парафії Сарненської єпархії Української Православної Церкви с. Остки Рокитнівського району оформити документ, що посвідчує право постійного користування на земельну ділянку в порядку, визначеному законодавством.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В.БРИЧКА).
          
Селищний голова                                                                               Григорій ТАРГОНСЬКИЙ