ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Рябущиць Ігор Миколайович

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIX

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому (2/3 від складу ради)

Номер:

95

Дата реєстрації:

05.01.2022

Проголосовано:

28.01.2022 12:39:40

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 95

Текст:




УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Восьме скликання

(Дев’ятнадцята сесія)

 

РІШЕННЯ

 

від                                2022 року                                                                               №

 

Про надання дозволу у громадянці

ЧЕТВЕРЯКОВІЙ Галині Павлівні

на складання технічної документації

із землеустрою щодо встановлення

(відновлення)меж земельної ділянки

в натурі (на місцевості),

із земель колишнього КСП «Колос»

 

            Розглянувши заяву громадянки ЧЕТВЕРЯКОВОЇ Галини Павлівни, жительки                        с. Осницьк, керуючись статями 12, 81 Земельного Кодексу України, Законами України «Про землеустрій», «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл громадянці ЧЕТВЕРЯКОВІЙ Галині Павлівні на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості): рілля – масив  № 134, ділянка № 65, орієнтовною площею 0,24 га; рілля – масив № 110, ділянка № 19, орієнтовною площею 0,99 га; сіножаті – масив № 136, ділянка № 113, орієнтовною площею 0,21 га; пасовища – масив № 115 ділянка № 3, орієнтовною площею 0,30 га на території Рокитнівської селищної ради за межами населених пунктів для ведення особистого селянського господарства, відповідно до сертифікату на право на земельну частку (пай), ********* від     29 листопада 2021 року за реєстраційним № 3936.

2. Громадянці ЧЕТВЕРЯКОВІЙ Г.П. замовити в проєктній землевпорядній організації яка має ліцензію на виконання землевпорядних робіт, виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), в порядку визначеному законодавством.

3. Громадянці ЧЕТВЕРЯКОВІЙ Г.П. технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) подати на затвердження до селищної ради.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В.БРИЧКА).

 

 

Селищний голова                                                                    Григорій ТАРГОНСЬКИЙ