ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 7

ПРОЄКТ

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Двадцять восьма сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від                             2022 року                                                                    №
 
 
Про припинення права
постійного користування
Блажівській сільській раді
на земельну ділянку
 
 
         Керуючись статтями 12, 141, 142 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», Постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку ведення Державного земельного кадастру», враховуючи розпорядження голови Рокитнівської районної державної адміністрації №1к від 06 січня 2021 року «Про реорганізацію структурних підрозділів Рокитнівської районної державної адміністрації Рівненської області, які мають статус юридичної особи публічного права», за погодженням з профільними постійними комісіями селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Припинити право постійного користування Блажівській сільській раді (код ЄДРПОУ 04387361) на земельну ділянку загальною площею 0.5115 га (кадастровий номер 5625081300:01:001:0261) з цільовим призначення 03.02 для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії селищної ради з питань комунальної власності інфраструктури та житлово-комунального господарства (А. КРУПЕНКО); з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В. БРИЧКА).
 
 
Селищний голова                                                           Григорій ТАРГОНСЬКИЙ