УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Десята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від 04 червня 2021 року                                                                    № 873
 
Про прийняття земельних ділянок 
з державної власності у комунальну власність
         
          Відповідно до статей 117, 122 Земельного кодексу України, Указу Президента України від 15.10.2020 №449/2020, розпорядження Кабінету Міністрів України від 31 січня 2018 року № 60-р «Питання передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність об’єднаних територіальних громад», враховуючи наказ Головного управління Держгеокадастру у Рівненській області від 30.12.2020 №17-92-ОТГ «Про передачу земельних ділянок державної власності у комунальну власність» та Акт приймання-передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення із державної у комунальну власність від 30.12.2020, керуючись статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада 
 
вирішила:
 
  1. Прийняти у комунальну власність Рокитнівської селищної територіальної громади в особі Рокитнівської селищної ради земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності загальною площею 899,5594 га, які розташовані на території Рокитнівської селищної ради та колишньої Біловізької, Блажівської, Борівської, Карпилівської, Кисорицької, Масевицької, Рокитнівській, Томашгородській сільських радах, згідно додатку.
  2. Рокитнівській селищній раді провести державну реєстрацію права комунальної власності земельних ділянок зазначених у додатку до даного рішення відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (Бричка В. П.).
 
               
       
Селищний голова                                                   Григорій ТАРГОНСЬКИЙ