ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Рябущиць Ігор Миколайович

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

141

Дата реєстрації:

05.01.2022

Проголосовано:

28.01.2022 13:44:25

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 141

Текст:


УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Восьме скликання

(Дев’ятнадцята сесія)

 

РІШЕННЯ

 

від __________________ 2022 року                                                    №

 

Про надання дозволу ПрАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду в

с. Карпилівка

 

Розглянувши клопотання ПрАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» про надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду в           с. Карпилівка, додаткові документи,  відповідно до статей 12, 122, 123, 124, 125, 126  Земельного кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада

 

ВИРІШИЛА:         

 

          1. Надати дозвіл ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49 років орієнтовною площею 0,0194 га  для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (встановлення ЩТП – 10/0,4 кВ та опор       ПЛ – 10 кВ ) в с. Карпилівка.

         2. ПрАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» в проєктній землевпорядній організації, яка має ліцензію на виконання землевпорядних робіт, замовити виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду в порядку, визначеному законодавством.

         3. ПрАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» подати проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 0,0194 га для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії на затвердження в селищну раду.

         4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В.БРИЧКА).

 

 

Селищний голова                                                                  Григорій ТАРГОНСЬКИЙ