УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Двадцять восьма сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від  09 вересня 2022 року                                                                             № 2946
 
Про здійснення державного контролю
за використанням та охороною земель
усiх категорій та форм власності на
території Рокитнівської селищної ради
 
Вiдповiдно до статей 12, 188 Земельного кодексу Украïни, Закону України «Про місцеве самоврядування в Украïнi», статей 5, 61, 10 Закону України «Про державний контроль за використанням та охороною земель», статей 12, 19 Закону України «Про охорону земель», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управлiння та дерегуляції у сфері земельних відносин», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Рокитнівській селищній раді здійснювати державний контроль за використанням та охороною земель усiх категорій та форм власності на території Рокитнівської селищної ради.
2. Уповноважити відділ земельних відносин та екологічних питань селищної ради, здiйснювати державний контроль за використанням та охороною земель усiх категорій та форм власності на території Рокитнівської селищної ради.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В.БРИЧКА).
 
 
 
Селищний голова                                                       Григорій ТАРГОНСЬКИЙ