ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXII

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    8

УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Тридцять друга (позачергова) сесія)
 
РІШЕННЯ
 
12 грудня 2022 року                                                                          № 3025
 
Про звільнення керуючого
справами виконавчого комітету
Рокитнівської селищної ради
 
Відповідно до статей 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення Рокитнівської селищної ради від 09.09.2022 № 2914 «Про внесення змін до структури та загальної чисельності працівників апарату селищної ради та її виконавчого комітету, інших виконавчих органів ради», враховуючи заяву ГЕРАСИМЧУКА А.А. від 24.10.2022 про надання відпустки у зв’язку із звільненням з займаної посади, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Звільнити ГЕРАСИМЧУКА Анатолія Андрійовича з посади керуючого справами виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради 4 січня 2023 року у зв’язку із скороченням посади керуючого справами виконавчого комітету селищної ради відповідно до пункту 1 статті 40 Кодексу законів про працю України.
2. Виплатити ГЕРАСИМЧУКУ А. А. при звільненні вихідну допомогу у розмірі середнього місячного заробітку відповідно до статті 44 Кодексу законів про працю України.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань Регламенту, гласності, депутатської діяльності і етики, прав людини, законності та запобігання корупції (О. СИДОРОВИЧ).
 
 
Селищний голова                                                       Григорій ТАРГОНСЬКИЙ