ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Богданець Олександр Анатолійович

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

01.06.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 241
Про надання дозволу Кириловцю С.О. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду в с. Дерть по вул. Центральна, 195 а.


УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Десята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від __________________ 2021 року                                                    №
 
Про надання дозволу Кириловцю С.О. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної
ділянки в оренду в с. Дерть
по вул.  Центральна, 195 а
 
Розглянувши заяву Кириловця С.О. щодо надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду в с. Дерть по вул.  Центральна, 195а, підтверджуючі документи,  відповідно до статей 12, 120, 122, 123, 124, 125, 126  Земельного кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
вирішила
 

  1. Надати дозвіл громадянину Кириловцю Сергію Олексійовичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49 років площею 0,2041 га, кадастровий номер 5625084400:05:002:0010, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для обслуговування будівлі майстерні) в с. Дерть по вул. Центральна, 195а.
  2. Кириловцю С.О. в проектній землевпорядній організації, яка має ліцензію на виконання землевпорядних робіт, замовити виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду у порядку визначеному законодавством.
  3. Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,2041 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, Кириловцю С.О. подати на затвердження в селищну раду.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (Бричка В. П.).

 
 
      Селищний голова                                                 Григорій ТАРГОНСЬКИЙ