ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Берташ Валерій Васильович

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

01.06.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 242
Про надання дозволу Круку А.П. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в с. Борове по вул. Центральній, 47 б.


УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Десята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від                           2021 року                                                                    №
 
Про надання дозволу Круку А.П.
на складання проекту землеустрою щодо
відведення земельної ділянки в оренду
для ведення товарного сільськогосподарського
виробництва в с. Борове по вул. Центральній, 47 б
 
Розглянувши клопотання  Крука А.П. про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва,  відповідно до статей 12, 116, 118, 121, 122  Земельного Кодексу України статей 25, 50 Закону України  «Про землеустрій», статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
вирішила:
 

  1. Надати дозвіл громадянину Круку Анатолію Петровичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, терміном на 49 (сорок дев’ять) років, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва,  орієнтовно площею – 0,75 га,  за рахунок земель запасу комунальної власності, в с. Борове по                               вул. Центральній, 47 б.
  2. Круку А.П. в проєктній землевпорядній організації, яка має ліцензію на виконання землевпорядних робіт, замовити виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в порядку, визначеному законодавством.
  3. Подати  Круку А.П. проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду на затвердження в селищну раду.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (Бричка В. П.).

 
Селищний голова                                                   Григорій ТАРГОНСЬКИЙ