УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Десята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від 04 червня 2021 року                                                                    № 892
 
Про надання дозволу Максимчуку О.М.
на складання проекту землеустрою щодо
відведення земельної ділянки у власність
шляхом викупу в смт. Рокитне
по вул. Пролетарська, 29а
 
Розглянувши заяву Максимчука О.М. щодо надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом викупу в смт Рокитне по вул.  Пролетарська, 29а, підтверджуючі документи,  відповідно до статей 12, 120, 122, 125, 126, 127  Земельного кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
вирішила
 
  1. Надати дозвіл громадянину Максимчуку Олександру Миколайовичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом викупу орієнтовною площею 0,25 га для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування (для обслуговування нежитлової будівлі, лазні), за рахунок земель комунальної власності в смт Рокитне по вул. Пролетарська, 29а.
  2. Надати дозвіл громадянину Максимчуку Олександру Миколайовичу на складання звіту з експертної грошової оцінки земельної ділянки орієнтовною площею  0,25 га для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування (для обслуговування нежитлової будівлі, лазні) в смт Рокитне по вул. Пролетарська, 29а.
  3. Максимчуку О.М. проект землеустрою та звіт з експертної грошової оцінки земельної ділянки орієнтовною площею 0,25 га для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування (для обслуговування нежитлової будівлі, лазні), подати на затвердження в селищну раду.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (Бричка В. П.).
 
 
Селищний голова                                                      Григорій ТАРГОНСЬКИЙ