ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 245


УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Десята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від _________________ 2021 року                                                                №
 
Про надання дозволу громадянці Ткач Н.В.
на складання проекту землеустрою щодо
відведення земельної ділянки у власність
в с. Дерть по вул. Центральна
 
   Розглянувши заяву громадянки Ткач Н.В. про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства,  відповідно до статей 12, 33, 118, 125, 126 Земельного Кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
вирішила:
 

  1. Надати дозвіл громадянці Ткач Наталії Василівні на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею  0,24 га в       с. Дерть по вул. Центральна, за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення.
 
  1. Замовити Ткач Н.В. в проектній землевпорядній організації, яка має ліцензію на виконання землевпорядних робіт, виготовлення проекту землеустрою в порядку, визначеному законодавством.
 
  1. Ткач Н.В. подати проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність на затвердження в селищну раду.
 
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (Бричка В. П.).

 
 
 
Селищний голова                                                   Григорій ТАРГОНСЬКИЙ