ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 7

ПРОЄКТ
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Тридцять третя сесія)
 
РІШЕННЯ
 
____________20__ року                                                                                 №____
 
Про затвердження Плану діяльності
з підготовки проєктів регуляторних актів  Рокитнівської селищної
ради на 2023 рік
 
        З метою організації здійснення державної регуляторної політики  Рокитнівської селищної ради, керуючись статтями 7, 13 Закону України від 11.09.2003 №1160-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», відповідно до підпункту 7 пункту 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        1. Затвердити План діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів  Рокитнівської селищної ради на 2023 рік (додається).
        2. Оприлюднення Плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів  Рокитнівської селищної ради на 2023 рік проводити  відповідно до вимог чинного законодавства України.
        3. Рекомендувати розробникам проєктів регуляторних актів завчасно повідомляти Рокитнівську селищну раду про зміни або підготовку проєктів нових регуляторних актів.        
        4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, соціального захисту населення та регуляторної політики (О. КРУПЕНКО)    
 
 
 
Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ
 
 
 Додаток
до рішення Рокитнівської селищної ради
 ___________________2022 року № ___
 
 
План
діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів
 Рокитнівської селищної ради на 2023 рік
 

з/п
Вид проєкту
 
Назва проєкту Мета прийняття проєкту Підрозділ, відповідальний за розробку проєктів регуляторних актів Строки
підготовки проєктів
1 Рішення Рокитнівської селищної ради Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Рокитнівської селищної територіальної громади Покращення роботи у сфері благоустрою Відділ житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою та комунальної власності I-II квар. 2023 р.
-
 
- - - - -
     
       При виникненні необхідності в прийнятті Рокитнівською селищною радою проєктів регуляторних актів протягом 2023 року, на підставі поданих пропозицій структурними підрозділами Рокитнівсьої селищної ради, будуть внесені зміни в план із підготовки проєктів регуляторних актів Рокитнівської селищної ради на 2023 рік та забезпечено його оприлюднення в терміни та спосіб, передбачені статтями 9, 13, 14, 20 Закону України «Про засади регуляторної політики у сфері господарської діяльності».
 
 
Секретар ради                                                                     Марина ЛЕСКОВЕЦЬ