ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 17

ПРОЄКТ
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Тридцять друга (позачергова) сесія)
 
РІШЕННЯ
 
___________________ 2022 року                                                                    № ____
 
Про затвердження комплексної Програми
соціальної підтримки Захисників та Захисниць
України Рокитнівської селищної територіальної
громади на 2023-2025 роки
 
         Відповідно до Конституції України, Бюджетного кодексу України, Законів України «Про правовий режим воєнного стану», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», постанови Кабінету Міністрів України від 05 грудня 2018 року № 1021 «Про затвердження Державної  цільової програми з медичної, фізичної реабілітації та психосоціальної реадаптації постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які брали участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, на період до 2023 року», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити комплексну Програму соціальної підтримки Захисників та Захисниць України Рокитнівської селищної територіальної громади на 2023-2025 роки (далі – Програма), що додається.
 2. Фінансовому відділу Рокитнівської селищної ради передбачити видатки на реалізацію заходів Програми, в межах наявних фінансових ресурсів.
 3. Контроль за виконанням рішення покласти  на постійну комісію селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, соціального захисту    населення та регуляторної політики (О. КРУПЕНКО).
 

Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ