ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Богданець Олександр Анатолійович

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

01.06.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 260
Про надання дозволу ПрАТ «ВФ Україна» на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду в межах с. Рокитне.


УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Десята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від                      2021 року                                                                    №
 
 
Про надання дозволу ПрАТ «ВФ Україна» на складання  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду в межах
с. Рокитне
 
 
Розглянувши клопотання ПрАТ «ВФ Україна» про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду строком на 49 років для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій, графічні матеріали бажаного місця розташування земельної ділянки (орієнтовні координати: 51˚17'18.22"Пн 27˚12'17.04"С), керуючись статтями 12, 93, 122, 123 Земельного кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради,  селищна рада
 
вирішила:
 

  1. Відмовити ПрАТ «ВФ Україна» у наданні дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду строком на 49 років орієнтовною площею 0,02 га для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій (13.01) в межах с. Рокитне (орієнтовні координати: 51˚17'18.22"Пн 27˚12'17.04"С), у зв’язку з невідповідністю місця розташування даної земельної ділянки генеральному плану с. Рокитне.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (Бричка В. П.).

 
               
 
     Селищний голова                                                   Григорій ТАРГОНСЬКИЙ