ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

X

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

04.06.2021

Внесено зміни згідно рішення від 14.07.2023 № 3688

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    1
  • Утримались
    7
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 660
Про реорганізацію юридичної особи Будки-Сновидовицької гімназії Рокитнівської селищної ради шляхом приєднання до Остківського ліцею Рокитнівської селищної ради

Внесено зміни згідно рішення від 10.12.2021 № 2079

УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Десята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від 04 червня 2021 рік                                                                      № 660
 
Про реорганізацію юридичної особи
Будки-Сновидовицької гімназії Рокитнівської селищної ради  шляхом приєднання до Остківського ліцею Рокитнівської селищної ради
 
Відповідно до статей 104, 106 Цивільного кодексу України, статей 57, 58, 59, 78 Господарського кодексу України, пункту 30 частини першої статті 26, частини п'ятої статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 32 Закону України «Про повну загальну середню освіту», частини 2 статті 25 Закону України «Про освіту», з метою оптимізації закладів загальної середньої освіти Рокитнівської селищної територіальної громади і створення оптимальних умов для навчання і виховання учнів закладів загальної середньої освіти Рокитнівської селищної територіальної громади, селищна рада
 
вирішила:
 
  1. Реорганізувати юридичну особу – БУДКИ-СНОВИДОВИЦЬКУ ГІМНАЗІЮ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (код ЄДРПОУ 25319116) шляхом її приєднання до ОСТКІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ  РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (код ЄДРПОУ 25319257) зі створенням філії в селі Будки-Сновидовицькі.
  2. Визначити ОСТКІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (далі – ОСТКІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ) правонаступником усіх прав та обов'язків БУДКИ-СНОВИДОВИЦЬКОЇ ГІМНАЗІЇ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (далі – БУДКИ-СНОВИДОВИЦЬКА ГІМНАЗІЯ).
  3. БУДКИ-СНОВИДОВИЦЬКІЙ ГІМНАЗІЇ провести інвентаризацію всього закріпленого за нею майна та сформулювати його перелік, копію переліку майна передати комісії з припинення юридичної особи, вказаній у пункті 5 цього рішення, у двотижневий строк з дня прийняття цього рішення.
  4. Директору БУДКИ-СНОВИДОВИЦЬКОЇ ГІМНАЗІЇ Тетяні БОГУТСЬКІЙ попередити працівників про вивільнення та зміну істотних умов праці відповідно до вимог чинного законодавства України.
  5. Створити комісію з реорганізації БУДКИ-СНОВИДОВИЦЬКОЇ ГІМНАЗІЇ  шляхом приєднання до ОСТКІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ у складі згідно додатку (далі – комісія з реорганізації) та визначити місцезнаходження комісії за адресою: Україна, 34200, Рівненська область, Рокитнівський район, смт Рокитне, вул. Незалежності, будинок 13.
  6. Встановити строк для заявлення кредиторами своїх вимог – два місяці з моменту внесення відомостей щодо реорганізації (приєднання) БУДКИ-СНОВИДОВИЦЬКОЇ ГІМНАЗІЇ у Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, їх оприлюднення на офіційному веб-сайті Міністерства юстиції України.
  7. Комісії з реорганізації:
7.1. Провести процедуру з реорганізації БУДКИ-СНОВИДОВИЦЬКОЇ ГІМНАЗІЇ шляхом приєднання до ОСТКІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ відповідно до чинного законодавства України.
7.2. В триденний термін подати державному реєстратору необхідні документи для внесення відомостей про прийняття рішення щодо припинення юридичної особи БУДКИ-СНОВИДОВИЦЬКОЇ ГІМНАЗІЇ шляхом реорганізації (приєднання) до ОСТКІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ.
7.3. Після закінчення строку для пред’явлення вимог кредиторами та задоволення їх вимог у встановленому законом порядку, скласти передавальний акт  та подати  на затвердження  Рокитнівській селищній раді.
7.4. Вжити інших заходів з реорганізації  БУДКИ-СНОВИДОВИЦЬКОЇ ГІМНАЗІЇ в порядку, визначеному чинним законодавством.
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії селищної ради з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, молодіжної політики (Смик Л.М.), з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства (Крупенко А.К.).
 
 
 
Селищний голова                                                   Григорій ТАРГОНСЬКИЙ