ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVII

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    9

УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Тридцять сьома сесія)
 
РІШЕННЯ
 
 07 квітня 2023 року                                                                                                                                           № 3317
 
Про надання дозволу на списання
основних засобів та інших
необоротних матеріальних активів
БУДІВСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ
РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ
 
Відповідно до статей 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядку списання об’єктів права комунальної власності Рокитнівської селищної ради, затверджено рішенням Рокитнівської селищної ради від 26.03.20221 № 399, наказу БУДІВСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ від 25.07.2022 №12 а/г «Про створення постійно діючої комісії на прийняття, введення в експлуатацію, передачу та списання основних засобів, інших необоротних матеріальних активів, нематеріальних активів та на списання  матеріальних цінностей в Будівській гімназії Рокитнівської селищної ради», листа БУДІВСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ від 16.03.2023 № 02-10/45 про надання дозволу на списання повністю амортизованих основних засобів та малоцінних необоротних матеріальних активів, непридатних до подальшого використання, Акта обстеження (технічного висновку) на (не) придатність обладнання (приладів) до експлуатації ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АРТРОМС ПЛЮС», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати дозвіл на списання основних засобів та інших необоротних матеріальних активів, що підлягають списанню з балансу БУДІВСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ, згідно з додатком.
2. Постійно діючій комісії на прийняття, введення в експлуатацію, передачу та списання основних засобів, інших необоротних матеріальних активів та на списання матеріальних цінностей Будівської гімназії Рокитнівської селищної ради провести списання основних засобів та інших необоротних матеріальних активів БУДІВСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ відповідно до діючого законодавства України.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства (А. КРУПЕНКО); з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, молодіжної політики (Л. СМИК).
 
Селищний голова                                                                       Григорій ТАРГОНСЬКИЙ