ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

9

Дата реєстрації:

04.05.2022

Проголосовано:

20.05.2022 11:51:25

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 9

Текст:










ПРОЄКТ




УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Восьме скликання

(Двадцять шоста сесія)

 

РІШЕННЯ

 

від «___»_________ 2022 року                                                                № ____

 

Про створення КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ТРУДОВИЙ АРХІВ» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

 

З метою забезпечення централізованого тимчасового зберігання архівних документів, ведення їх обліку та використання відомостей, що в них містяться, додержання законодавства про Національний архівний фонд та архівні установи, на підставі статті 29 Закону України «Про Національний архівний фонд та архівні установи», Наказу Міністерства юстиції України від 02 червня 2014 року  №864/5 «Про затвердження Типового положення про архівну установу сільської, селищної, міської ради, ради об'єднаної територіальної громади для централізованого тимчасового зберігання архівних документів, нагромаджених у процесі документування службових, трудових та інших правовідносин юридичних і фізичних осіб, що не належать до Національного архівного фонду», статей 104, 105, 110, 111 Цивільного кодексу України, керуючись статтями 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Створити КОМУНАЛЬНУ УСТАНОВУ «ТРУДОВИЙ АРХІВ» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ.

  2. Затвердити Положення про КОМУНАЛЬНУ УСТАНОВУ «ТРУДОВИЙ АРХІВ» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (додається).

  3. Тимчасово, до призначення директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ТРУДОВИЙ АРХІВ» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ у встановленому порядку, призначити виконуючим обов’язки директора вказаної установи КОРНІЙЧУК Світлану Олексіївну (реєстраційний номер облікової картки платника податків ______________________).

  4. Доручити виконуючому обов’язки директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ТРУДОВИЙ АРХІВ» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИКОРНІЙЧУК Світлані Олексіївні вжити всі необхідні організаційно-правові заходи щодо державної реєстрації такої установи відповідно до чинного законодавства, в тому числі подати положення про таку установу та інші необхідні документи для державної реєстрації юридичної особи у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства (А. КРУПЕНКО).


 

 

 

Селищний голова                                                  Григорій ТАРГОНСЬКИЙ



 

ДОДАТКИ

1 9.1. Положення про трудовий архів нове.pdf Переглянути