ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 117

ПРОЄКТ
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Тридцять сьома сесія)
 
РІШЕННЯ
 
___  ______________ 2023 року                                                                    № _____
 
Про надання згоди на безоплатне
прийняття з державної власності
у комунальну власність Рокитнівської
селищної територіальної громади
нерухомого майна
 
          Керуючись статтями 25, 34, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про передачу об`єктів права державної та комунальної власності», враховуючи лист Департаменту освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації № 733/23 від 13.03.2023,  за погодженням з профільними постійними комісіями селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати згоду на безоплатне прийняття з державної власності у комунальну власність Рокитнівської селищної територіальної громади приміщення гуртожитку Рокитнівського професійного ліцею з допоміжними будівлями, що розміщені на земельній ділянці площею 0,2869 га з кадастровим номером 5625055100:01:002:0262 за адресою: Сарненський район, смт Рокитне, вул. Олександра Вишневецького, 16  (вул. Радянська, 16).
2. Відділу житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою та комунальної власності Рокитнівської селищної ради (Сергій НОВАК) забезпечити своєчасне направлення даного рішення на розгляд до Міністерства освіти і науки України.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії селищної ради з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства (А. КРУПЕНКО); з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, молодіжної політики (Л. СМИК).
 
Селищний голова                                                      Григорій ТАРГОНСЬКИЙ