ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

03.05.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 55
Про надання дозволу на списання холодильника «Snaige» РОКИТНІВСЬКОГО ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНО ОСВІТИ КОМБІНОВАНОГО ТИПУ № 3 «КАЗКА» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ПРОЄКТ
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Тридцять восьма сесія)
 
РІШЕННЯ
 
______________ 2023 року                                                                 № _____
 
Про надання дозволу на списання
холодильника «Snaige» РОКИТНІВСЬКОГО
ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНО ОСВІТИ
КОМБІНОВАНОГО ТИПУ № 3 «КАЗКА»
РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ
 
           Відповідно до статей 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядку списання об’єктів права комунальної власності Рокитнівської селищної ради, затвердженого рішенням Рокитнівської селищної ради від 26.03.2021 № 399, наказу РОКИТНІВСЬКОГО ЗДО № 3 «КАЗКА» від 12.11.2021 № 28 а/г «Про створення постійно діючої комісії на прийняття, введення в експлуатацію, передачу та списання основних засобів, інших необоротних матеріальних активів, нематеріальних активів та на списання матеріальних цінностей, визначення непридатності та встановлення неможливості подальшого використання запасів», листа РОКИТНІВСЬКОГО ЗДО № 3 «КАЗКА» від 02.05.2023 № 23 про надання дозволу на списання повністю амортизованого холодильника «Snaige», що відноситься до  основних засобів, непридатних до подальшого використання, Акта-дефектації (заключення технічного стану електрообладнання, представленого на огляд) на (не) придатність обладнання (приладів) до експлуатації ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТЕХ.АС» від 10.04.2023 № 72-10, за погодженням з профільними постійними комісіями селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати дозвіл на списання холодильника «Snaige», 2002 року випуску, інвентарний номер 101480003 (далі – холодильник), що підлягає списанню з балансу  РОКИТНІВСЬКОГО ЗДО № 3 «КАЗКА».
2. Постійно діючій комісії на  прийняття, введення в експлуатацію, передачу та списання основних засобів, інших необоротних матеріальних активів, нематеріальних активів та на списання матеріальних цінностей, визначення непридатності та встановлення неможливості подальшого використання запасів РОКИТНІВСЬКОГО ЗДО № 3 «КАЗКА» провести списання холодильника відповідно до діючого законодавства України.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії селищної ради з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства (А. КРУПЕНКО); з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, молодіжної політики (Л. СМИК).
 
Селищний голова                                                                     Григорій ТАРГОНСЬКИЙ