ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XL

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    8

УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Сорокова сесія)
 
РІШЕННЯ
 
07 липня 2023 року                                                                                                                                                        № 3659
 
Про надання дозволу
ТзОВ «МІРАДАН ГРУП»
на розроблення технічної
документації з нормативної
грошової оцінки земельної
ділянки за межами смт Томашгород
  
Розглянувши заяву ТзОВ «МІРАДАН ГРУП» про надання дозволу на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки,  відповідно до статей 12 Земельного кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада

ВИРІШИЛА:
 
       1. Надати дозвіл ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «МІРАДАН ГРУП» на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 21,3280 га, кадастровий номер 5625055500:04:001:0080 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами за межами  смт Томашгород.
       2. ТзОВ «МІРАДАН ГРУП» подати технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею  21,3280 га, кадастровий номер 5625055500:04:001:0080 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами, на затвердження в селищну раду.
       3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В. БРИЧКА).
 
 
Селищний голова                                                      Григорій ТАРГОНСЬКИЙ