ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 10


 

ПРОЄКТ
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Одинадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від  ___________________  2021 року                                               №
 
Про зміну цільового призначення земельної  ділянки БОГДАНЕЦЬ І.В.
в с. Рокитне по вул. Б. Хмельницького, 96
 
          Розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється громадянці БОГДАНЕЦЬ І.В., керуючись статтями 12, 20, 126 Земельного кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради , селищна рада
вирішила:
  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності площею 0,0500 га, кадастровий номер 5625085600:01:004:1031, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування будівель торгівлі громадянці БОГДАНЕЦЬ І.В. в с. Рокитне по вул. Б. Хмельницького, 96.
  2. Земельну ділянку БОГДАНЕЦЬ І.В. площею 0,0500 га, кадастровий номер 5625085600:01:004:1031 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі за рахунок земель, що перебувають у її приватній власності для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Рокитне по вул. Б. Хмельницького, 96, віднести до категорії земель житлової та громадської забудови (землі під громадською забудовою, землі під соціально-культурними об’єктами).
  3. Видати БОГДАНЕЦЬ І.В. документ на право власності на земельну ділянку в порядку, визначеному законодавством.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (Бричка В. П.).

 
 
      Селищний голова                                                 Григорій ТАРГОНСЬКИЙ