ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Берташ Валерій Васильович

Рішення:

Прийнято

Сесія:

X

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

247

Дата реєстрації:

01.06.2021

Проголосовано:

04.06.2021 12:59:06

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 247

Текст:



УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Восьме скликання

(Десята сесія)

 

РІШЕННЯ

 

від                     2021 року                                                                    №

 

 

Про надання дозволу  Охремчуку Г.В. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в с. Остки по вул. Вербовій

 

Розглянувши заяву  Охремчуку Г.В. відповідно до статей 12, 118,  121, 123, 125 Земельного кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада

 

вирішила:

 




  1. Надати дозвіл громадянину Охремчуку Геннадію Васильовичу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею                 – 0,2300 га, за рахунок земель запасу комунальної власності, в с. Остки.

  2. Охремчуку Г.В. в проєктній землевпорядній організації, яка має ліцензію на виконання землевпорядних робіт, замовити виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в порядку, визначеному законодавством.

  3. Подати Охремчуку Г.В.  проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність на затвердження в селищну раду.

  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (Бричка В. П.).



 

 

 

 

           Селищний голова                                            Григорій ТАРГОНСЬКИЙ