ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Гордійчук Антоніна Василівна

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

25.05.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 16
Про внесення змін до структури та загальної чисельності працівників апарату селищної ради та її виконавчого комітету, інших виконавчих органів ради

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Восьме скликання

(Десята сесія)

РІШЕННЯ

від 04 червня 2021 року № ____

Про внесення змін до структури та загальної чисельності працівників апарату селищної ради та її виконавчого комітету, інших виконавчих органів ради

Відповідно до пункту 5 частини 1 статті 26, пункту 6 частини 4 статті 42, частини 1 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів»(зі змінами), враховуючи службову записку начальника відділу житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою Новака С.В.,за погодженням з постійними комісіями селищної ради, селищна рада

вирішила:

  1. Внести зміни до структури апарату Рокитнівської селищної ради та її виконавчого комітету, інших виконавчих органів ради, затвердженої рішенням селищної ради від 17.11.2020 № 8 (з наступними змінами), а саме:

1.1. Створити у складі апарату ради та її виконавчих органів Рокитнівської селищної ради відділ комунальної власності Рокитнівської селищної ради з двома штатними одиницями – начальник відділу та головний спеціаліст.

1.2. Створити у складі апарату ради та її виконавчих органів Рокитнівської селищної ради відділ інформаційних технологій, захисту інформації та цифрової трансформації Рокитнівської селищної ради з двома штатними одиницями – начальник відділу та головний спеціаліст.

1.3. Перейменувати відділ комунальної власності, земельних відносин та екологічних питань Рокитнівської селищної ради у відділ земельних відносин та екологічних питань Рокитнівської селищної ради з передачею функцій з питань реалізації політики в сфері комунальної власності новоствореному відділу комунальної власності Рокитнівської селищної ради.

1.4. Ввести у відділ житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою 1 (одну) додаткову штатну одиницю головного спеціаліста.

1.5. Ввести 1 (одну) штатну одиницю головного спеціаліста з питань регуляторної політики.

1.6. Вивести посаду головного спеціаліста з питань інформаційних технологій та захисту інформації у кількості 1 (одна) штатна одиниця.

2. Вивільнення або переведення працівників здійснити в межах норм чинного законодавства.

3. Затвердити загальну чисельність апарату ради та її виконавчих органів (без статусу юридичної особи) у кількості 73 штатні одиниці.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань Регламенту, гласності, депутатської діяльності і етики, прав людини, законності та запобігання корупції (Сидорович О.М.).

Селищний голова Григорій ТАРГОНСЬКИЙ