ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 30


 

ПРОЄКТ

УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Одинадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від __________________ 2021 року                                                    №
 
Про надання дозволу ДЕНИСЮКУ С.К.
на складання проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки у
власність шляхом викупу в с.Масевичі
по вул.  Центральній, 90 б
 
Розглянувши заяву ДЕНИСЮКА С.К. щодо надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом викупу в с. Масевичі по вул. Центральній, 90 б, підтверджуючі документи,  відповідно до статей 12, 120, 122, 125, 126, 127  Земельного кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
вирішила
 
            1. Надати дозвіл громадянину ДЕНИСЮКУ Сергію Кириловичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом викупу орієнтовною площею 0,0300 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для будівництва та обслуговування магазину), за рахунок земель комунальної власності в с. Масевичі по             вул. Центральній, 90 б.
          2. Надати дозвіл громадянину ДЕНИСЮКУ Сергію Кириловичу на складання звіту з експертної грошової оцінки земельної ділянки орієнтовною площею  0,0300 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для будівництва та обслуговування магазину) в с. Масевичі по                               вул. Центральній, 90 б.
3. ДЕНИСЮКУ С.К. проект землеустрою та звіт з експертної грошової оцінки земельної ділянки орієнтовною площею 0,0300 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для будівництва та обслуговування магазину), подати на затвердження в селищну раду.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (Бричка В. П.).
 
 
  Селищний голова                                                      Григорій ТАРГОНСЬКИЙ