ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Гвоздецька Олена Василівна

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

04.10.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1
Про звернення депутатів Рокитнівської селищної ради щодо недопущення зменшення соціальних гарантій і соціального захисту та порушення прав постраждалого від аварії на Чорнобильській АЕС населення

ПРОЄКТ

УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Сорок п’ята (позачергова) сесія)
 
РІШЕННЯ
 
________________ 2023 року                                                                      № ____
 
Про звернення депутатів Рокитнівської
селищної ради щодо недопущення зменшення
соціальних гарантій і соціального захисту та
порушення прав постраждалого від аварії на
Чорнобильській АЕС населення
 
Керуючись статтями 8, 25 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 15, 19 Закону України “Про статус депутатів місцевих рад”, враховуючи звернення ініціативної групи жителів Рокитнівської селищної територіальної громади та соціальну значимість даного питання, за погодженням з профільними постійними комісіями селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Схвалити текст звернення депутатів Рокитнівської селищної ради, щодо недопущення зменшення соціальних гарантій і соціального захисту та порушення прав постраждалого від аварії на Чорнобильській АЕС населення, що додається.
2. Секретарю ради (Марина ЛЕСКОВЕЦЬ) забезпечити направлення даного звернення до Кабінету Міністрів України, Міністерства соціальної політики України, комітету Верховної Ради України з питань бюджету, комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування, комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів, депутату Верховної Ради України дев’ятого скликання по виборчому округу №155 Віктору МЯЛИКУ.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань Регламенту, гласності, депутатської діяльності і етики, прав людини, законності та запобігання корупції (О.СИДОРОВИЧ) та постійну комісію з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, соціального захисту населення та регуляторної політики (О.КРУПЕНКО).
  
Селищний голова                                                                  Григорій ТАРГОНСЬКИЙ