ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 54

                                                 ПРОЄКТ

УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Сорок шоста сесія)
 
РІШЕННЯ
 
___________ 2023 року                                                                             № ___
 
Про затвердження  Програми
поліпшення сервісу обслуговування
платників податків у Рокитнівській
державній податковій інспекції Головного
управління ДПС у Рівненській області
 на 2023-2025 роки
 
 
        Керуючись статтею 26, підпунктом 1 пункту «а» статті 27 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до рішення Рокитнівської селищної ради від 10.02.2023 № 3178 «Про затвердження Порядку розроблення місцевих цільових програм, моніторингу та звітності про їх виконання», враховуючи звернення Головного управління державної податкової служби у Рівненській області від 22.09.2023 №10737/5/17-00-55-05, з метою поліпшення сервісу обслуговування платників податків та забезпечення збільшення надходжень до бюджету Рокитнівської селищної територіальної громади, за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада

ВИРІШИЛА:
 
 1. Затвердити Програму поліпшення сервісу обслуговування платників податків у Рокитнівській державній податковій інспекції Головного управління ДПС у Рівненській області  на 2023-2025 роки   (далі – Програма),   що додається.
 2. Фінансовому відділу Рокитнівської селищної ради передбачити видатки на реалізацію заходів Програми, в межах наявних фінансових ресурсів.
 3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, соціального захисту населення та регуляторної політики (О.КРУПЕНКО).
 
Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ