ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

25.10.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 85
Про затвердження Плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів Рокитнівської селищної ради на 2024 рік

ПРОЄКТ
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Сорок шоста сесія)
 
РІШЕННЯ
 
____________20__ року                                                                                 №____
 
Про затвердження Плану діяльності
з підготовки проєктів регуляторних
актів  Рокитнівської селищної ради

на 2024 рік
 
       Керуючись статтями 7, 13 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, відповідно до підпункту 7 пункту 1 статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою реалізації державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності,  за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити План діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів  Рокитнівської селищної ради на 2024 рік, що додається.
2. Відділу організаційно-документального забезпечення селищної ради оприлюднити дане рішення на офіційному вебсайті Рокитнівської селищної ради в термін до 10 днів після прийняття рішення.
3. Рекомендувати розробникам проєктів регуляторних актів завчасно повідомляти відділ економічного розвитку та регуляторної політики селищної ради про зміни або підготовку проєктів нових регуляторних актів.      
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, соціального захисту населення та регуляторної політики (О. КРУПЕНКО) 
 
 
 
Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ