ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

25.10.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 87
Про затвердження Програми відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян, які проживають на території Рокитнівської селищної територіальної громади, на приміських маршрутах загального користування автомобільним транспортом на 2024-2026 роки

ПРОЄКТ
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Сорок шоста сесія)
 
РІШЕННЯ
 
 ________________ 2023 року                                                                                 № ______
 
Про затвердження Програми відшкодування компенсації
за перевезення окремих пільгових категорій громадян, які
проживають на території Рокитнівської селищної
територіальної громади, на приміських маршрутах загального
користування автомобільним транспортом на 2024-2026 роки

          Керуючись статтею 91 Бюджетного Кодексу України, Законами України статтею 26, підпунктом 1 пункту «а» статті 27 «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про залізничний транспорт», «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні», «Про статус ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, ветеранів Національної поліції і деяких інших осіб та їх соціальний захист», «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей», «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», «Про охорону дитинства», постановами Кабінету Міністрів України від 17 травня 1993 року № 354 «Про безплатний проїзд пенсіонерів на транспорті загального користування», від 16 серпня 1994 року № 555 «Про  поширення чинності постанови Кабінету Міністрів України від  17 травня 1993 року № 354», відповідно до Порядку розроблення місцевих цільових програм, моніторингу та звітності про їх виконання, затвердженого рішенням Рокитнівської селищної ради від 10.02.2023 № 3178, за погодженням з профільними постійними комісіями селищної ради, селищна рада
 
ВИРИШИЛА:
 
1. Затвердити Програму відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян, які проживають на території Рокитнівської селищної територіальної громади, на приміських маршрутах загального користування  автомобільним транспортом на 2024-2026 роки (далі – Програма), згідно з додатком 1.
2. Затвердити Порядок відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян, які проживають на території Рокитнівської селищної територіальної громади, на приміських маршрутах загального користування  автомобільним транспортом на 2024-2026 роки (далі – Порядок), згідно з додатком 2.
3. Фінансовому відділу Рокитнівської селищної ради передбачити видатки, необхідні на реалізацію заходів Програми, в межах наявних фінансових ресурсів.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, соціального захисту населення та регуляторної політики (О. КРУПЕНКО); з   питань   комунальної   власності,   інфраструктури   та   житлово - комунального господарства (А. КРУПЕНКО).
   
           
Селищний голова                                                                               Григорій ТАРГОНСЬКИЙ