ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Рябущиць Ігор Миколайович

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

16.06.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 46
Про надання дозволу КОХАНЕВИЧУ В.М. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в смт Рокитне по вул. Київська


 

ПРОЄКТ
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Одинадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від _________________ 2021 року                                                                №
 
Про надання дозволу КОХАНЕВИЧУ В.М.
на складання проекту землеустрою щодо
відведення земельної ділянки у власність
в смт Рокитне по вул. Київська
 
   Розглянувши заяву громадянина КОХАНЕВИЧА В.М. про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства,  відповідно до статей 12, 33, 118, 125, 126  Земельного Кодексу України, за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
вирішила:
 
  1. Надати дозвіл громадянину КОХАНЕВИЧУ Владиславу Миколайовичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею  0,02 га в смт Рокитне по вул. Київська, за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення.
  2. В проектній землевпорядній організації, яка має ліцензію на виконання землевпорядних робіт, КОХАНЕВИЧУ В.М. замовити виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в порядку, визначеному законодавством.
  3. КОХАНЕВИЧУ В.М. подати проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність на затвердження в селищну раду.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (Бричка В. П.).

 
 
     Селищний голова                                                 Григорій ТАРГОНСЬКИЙ