ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Новак Сергій Васильович

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

27.10.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 107
Про затвердження Програми утримання об’єктів і майна комунальної власності Рокитнівської селищної територіальної громади на 2024-2026 роки

ПРОЄКТ
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Сорок шоста сесія)
 
РІШЕННЯ
 
____ _____________ 2023 року                                                                           № _____
 
Про затвердження Програми утримання
об’єктів і майна комунальної власності
Рокитнівської селищної територіальної
громади на 2024-2026 роки
 
     Керуючись пунктом 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законами України «Про оренду державного та комунального майна», «Про приватизацію державного та комунального майна», Бюджетним кодексом України, статтею 89 Господарського кодексу України, Цивільним кодексом України, відповідно до Порядку розроблення місцевих цільових програм, моніторингу та звітності їх виконання, затвердженого рішенням Рокитнівської селищної ради від 10.02.2023 № 3178, з метою ефективного управління майном комунальної власності Рокитнівської селищної територіальної громади, за погодженням з профільними постійними  комісіями селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити Програму утримання об’єктів і майна комунальної власності Рокитнівської селищної територіальної громади на 2024-2026 роки (далі – Програма), що додається.
2. Фінансовому відділу Рокитнівської селищної ради передбачити фінансування видатків, необхідних для реалізації заходів Програми, в межах наявних  фінансових ресурсів.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії селищної ради з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства (А. КРУПЕНКО); з питань планування фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, соціального захисту населення та регуляторної політики (О. КРУПЕНКО).
 

Селищний голова                                                       Григорій ТАРГОНСЬКИЙ