ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Рябущиць Ігор Миколайович

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

22.01.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 84
Про надання дозволу РЕЛІГІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ «ХРИСТИЯНСЬКА МІСІЯ МИЛОСЕРДЯ» «ВІДРОДЖЕННЯ» ПРИ РО «РІВНЕНСЬКОМУ ОБЛАСНОМУ ОБ`ЄДНАННІ УКРАЇНСЬКОЇ ЦЕРКВИ ХРИСТИЯН ВІРИ ЄВАНГЕЛЬСЬКОЇ» на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування по вул. Центральна, 97 в с. Масевичі

ПРОЄКТ
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Сорок восьма сесія)
 
РІШЕННЯ
 
                               2024 року                                                                    №
 
Про надання дозволу РЕЛІГІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ
«ХРИСТИЯНСЬКА МІСІЯ МИЛОСЕРДЯ» «ВІДРОДЖЕННЯ»
ПРИ РО «РІВНЕНСЬКОМУ ОБЛАСНОМУ ОБ`ЄДНАННІ
УКРАЇНСЬКОЇ ЦЕРКВИ ХРИСТИЯН ВІРИ ЄВАНГЕЛЬСЬКОЇ»
на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної
ділянки в постійне користування по вул. Центральна, 97  в с. Масевичі
 
       Розглянувши клопотання про надання дозволу РЕЛІГІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ «ХРИСТИЯНСЬКА МІСІЯ МИЛОСЕРДЯ» «ВІДРОДЖЕННЯ» ПРИ РО «РІВНЕНСЬКОМУ ОБЛАСНОМУ ОБ`ЄДНАННІ УКРАЇНСЬКОЇ ЦЕРКВИ ХРИСТИЯН ВІРИ ЄВАНГЕЛЬСЬКОЇ» на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування,  відповідно до статей 12, 92, 125, 126  Земельного Кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати дозвіл РЕЛІГІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ «ХРИСТИЯНСЬКА МІСІЯ МИЛОСЕРДЯ» «ВІДРОДЖЕННЯ» ПРИ РО «РІВНЕНСЬКОМУ ОБЛАСНОМУ ОБ`ЄДНАННІ УКРАЇНСЬКОЇ ЦЕРКВИ ХРИСТИЯН ВІРИ ЄВАНГЕЛЬСЬКОЇ» на складання проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій по вул. Центральна, 97 в с. Масевичі орієнтовною площею  0,1900 га  за рахунок земель запасу комунальної власності селищної ради.
2. В проектній землевпорядній організації, яка має ліцензію на виконання землевпорядних робіт, РЕЛІГІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ «ХРИСТИЯНСЬКА МІСІЯ МИЛОСЕРДЯ» «ВІДРОДЖЕННЯ» ПРИ РО «РІВНЕНСЬКОМУ ОБЛАСНОМУ ОБ`ЄДНАННІ УКРАЇНСЬКОЇ ЦЕРКВИ ХРИСТИЯН ВІРИ ЄВАНГЕЛЬСЬКОЇ» с. Масевичі замовити виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування в порядку, визначеному законодавством.
3. РЕЛІГІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ «ХРИСТИЯНСЬКА МІСІЯ МИЛОСЕРДЯ» «ВІДРОДЖЕННЯ» ПРИ РО «РІВНЕНСЬКОМУ ОБЛАСНОМУ ОБ`ЄДНАННІ УКРАЇНСЬКОЇ ЦЕРКВИ ХРИСТИЯН ВІРИ ЄВАНГЕЛЬСЬКОЇ» подати проєкт землеустрою на затвердження в селищну раду.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В. БРИЧКА).
 
Селищний голова                                                                              Григорій ТАРГОНСЬКИЙ