ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLVIII

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    3

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Сорок восьма сесія)
 
РІШЕННЯ
 
09 лютого 2024 року                                                                                                                                      № 4036
 
Про внесення змін до рішення Рокитнівської селищної
ради від 23.08.2023 № 3695 «Про розроблення
Комплексного плану просторового розвитку території
Рокитнівської селищної територіальної громади»

 
     Керуючись статтями 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 01.09.2021 № 926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації», за погодженням з профільною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Внести зміни в рішення Рокитнівської селищної ради від 23.08.2023 № 3695 «Про розроблення комплексного плану просторового розвитку території Рокитнівської селищної територіальної громади», доповнивши його пунктами 4 - 12 наступного змісту:
«4. Визначити Замовнику строки проведення підготовчих процедур розроблення Комплексного плану згідно з додатком 1.
5. Створити робочу групу щодо розробки Комплексного плану просторового розвитку території Рокитнівської селищної територіальної громади. Встановити вимоги до персонального складу робочої групи, як тимчасового консультативно-дорадчого органу, що забезпечує проведення та опрацювання результатів громадського обговорення з формування завдання
на розроблення комплексного плану, та строки приймання заявок на участь у робочій групі (не менш як 10 робочих днів з дня публікації даного рішення на веб-сайті селищної ради):
5.1. У складі робочої групи має бути не менш як п’ять осіб і не більш як 21 особа, з непарною кількістю членів (складається з представників виконавчих органів Рокитнівської селищної ради, органів державної влади, державних та комунальних підприємств, установ та організацій, органів самоорганізації населення, громадських організацій, інших заінтересованих сторін);
5.2. У персональному складі робочої групи частка членів, що представляють  виконавчий орган Рокитнівської селищної ради, не повинна перевищувати половину складу робочої групи плюс одна особа;
5.3.  Забезпечити участь у робочій групі принаймні одного представника від кожного з населених пунктів, розташованих на території територіальної громади, який не є співробітником виконавчого органу (допускається представлення одним членом робочої групи інтересів кількох суміжних сіл та селищ територіальної громади).
6. Затвердити положення про робочу групу щодо розроблення Комплексного плану згідно з додатком 2.
7. Врахувати пропозиції щодо переліку та значень індикаторів під час розроблення Комплексного плану згідно з додатком 3.
8. Визначити прогнозовані правові, економічні наслідки та наслідки для природного навколишнього середовища (у тому числі для здоров’я людей) згідно з додатком 4.
9. Замовнику звернутися до Рівненської обласної державної адміністрації щодо надання субвенції з державного бюджету на розроблення Комплексного плану.
10. Замовнику забезпечити розгляд проєкту Комплексного плану на засіданні архітектурно-містобудівної ради при управлінні архітектури, містобудування, інфраструктури, житлово-комунального господарства та екології Сарненської районної державної адміністрації.
11. Замовнику узгодити проєкт Комплексного плану з органами місцевого самоврядування, що представляють інтереси суміжних територіальних громад, в частині врегулювання питань щодо територій спільних інтересів.
12. Замовнику подати проєкт Комплексного плану експертній організації для проведення експертизи».
У зв’язку з цим пункт 4 вважати пунктом 13.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В. БРИЧКА).
 

Селищний голова                                                         Григорій ТАРГОНСЬКИЙ