ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLVIII

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    3

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Сорок восьма сесія)
 
РІШЕННЯ
 
09 лютого 2024 року                                                                                                                                 № 4023
 
Про звіт щодо виконання Програми
економічного та соціального розвитку
Рокитнівської селищної територіальної громади
на 2022-2024 роки за 2023 рік
 
Керуючись пунктом 22 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», заслухавши та обговоривши звіт начальника відділу економічного розвитку та регуляторної політики селищної ради Миколи НОВОСЕЛЕЦЬКОГО щодо виконання Програми економічного та соціального розвитку Рокитнівської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки за 2023 рік, за погодженням з постійними комісіями селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Звіт щодо виконання Програми економічного та соціального розвитку Рокитнівської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки за 2023 рік взяти до відома (додається).
  2. Виконавчим органам Рокитнівської селищної ради забезпечити виконання завдань та заходів Програми економічного та соціального розвитку Рокитнівської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки за відповідними напрямками та всебічно сприяти покращенню економічного та соціального розвитку територіальної громади.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії селищної ради відповідно до визначених функцій та повноважень.
 
 
Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ