ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

25.01.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 115
Про внесення змін до рішення Рокитнівської селищної ради від 08.10.2021 № 1606 «Про затвердження статуту НЕТРЕБСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ в новій редакції»

ПРОЄКТ
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Сорок восьма сесія)
 
РІШЕННЯ
 
________________ 2024 року                                                                     № ____
 
Про внесення змін до рішення Рокитнівської
селищної ради від 08.10.2021 № 1606 «Про
затвердження статуту НЕТРЕБСЬКОЇ
ГІМНАЗІЇ  РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ 
РАДИ в новій редакції»

 
       Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», враховуючи лист директора  НЕТРЕБСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ від 24.01. 2024 № 3, з метою приведення установчих документів закладу освіти у відповідність до норм чинного законодавства України, за погодженням з профільними постійними комісіями селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Внести зміни до рішення Рокитнівської селищної ради від 08.10.2021 № 1606 «Про затвердження статуту НЕТРЕБСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ в новій редакції», виклавши його в наступній редакції:
«1. Змінити місцезнаходження юридичної особи НЕТРЕБСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (код ЄДРПОУ 25319323) з: Україна, 34264, Рівненська область, Рокитнівський район, село Нетреба, вулиця Майданська, будинок 1 на: Україна, 34264, Рівненська область, Сарненський район, село Нетреба, вулиця Майданська, будинок 1.
2. Змінити місцезнаходження Засновника (Рокитнівська селищна рада – код ЄДРПОУ 04387421) з: Україна, 34200, Рівненська область, Рокитнівський район, селище міського типу Рокитне, вулиця Незалежності, будинок 15 на: Україна, 34200, Рівненська область, Сарненський район, селище міського типу Рокитне, вулиця Незалежності, будинок 15.
3. Внести зміни до Статуту НЕТРЕБСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ, затвердженого рішенням Рокитнівської селищної ради від 22.01.2021 № 185, затвердивши його в новій редакції, що додається.
4.  Директору НЕТРЕБСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (Алла ШЕРЕМЕТ) подати  документи для внесення змін до відомостей про юридичну особу в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії селищної ради з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, молодіжної політики (Л. СМИК); з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства (А. КРУПЕНКО).».
 
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії селищної ради з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, молодіжної політики (Л. СМИК); з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства (А. КРУПЕНКО).
 
 
 
Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ

ДОДАТКИ

1 1.1. Статут Нетребської гімназії.pdf Переглянути