ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 3

ПРОЄКТ
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(П'ятдесята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
_________________ 2024 року                                                                      № ____
 
Про внесення змін до структури та загальної чисельності
працівників апарату Рокитнівської селищної ради та її
виконавчого комітету, інших виконавчих органів ради

 
         Відповідно до пункту 5 частини 1 статті 26, пункту 6 частини 4 статті 42, частини 1 статті 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", статті 4 Закону України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (зі змінами), з метою виконання рішення Рівненського окружного адміністративного суду від 25 08.2023 по справі № 460/326/22, за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Внести зміни до структури апарату Рокитнівської селищної ради та її виконавчого комітету, інших виконавчих органів ради, затвердженої рішенням селищної ради  від 17.11.2020 № 8 (зі змінами), а саме:
- ввести до служби у справах дітей Рокитнівської селищної ради посади головних спеціалістів 7 (сім) штатних одиниць.
2. Затвердити загальну чисельність працівників апарату Рокитнівської селищної ради та її виконавчих органів у кількості 105 штатних одиниць та загальну чисельність працівників підрозділів виконавчих органів ради зі статусом юридичних осіб (не посадових осіб) у кількості 86 штатних одиниць.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань Регламенту, гласності, депутатської діяльності і етики, прав людини, законності та запобігання корупції (О. СИДОРОВИЧ).
 
 
Селищний голова                                                                Григорій ТАРГОНСЬКИЙ