ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Новак Сергій Васильович

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

22.03.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 109
Про затвердження Порядку передачі з балансу на баланс майна, що належить до комунальної власності Рокитнівської селищної територіальної громади

ПРОЄКТ
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(П’ятдесята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
                                 2024 року                                                                 №
 
Про затвердження Порядку передачі з
балансу на баланс майна, що належить
до комунальної власності Рокитнівської
селищної територіальної громади

 
       Керуючись статтями 25, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою врегулювання порядку передачі з балансу на баланс майна, що належить до комунальної власності Рокитнівської селищної територіальної громади, прийняття на баланс майна, яке передано до комунальної власності Рокитнівської селищної територіальної громади, об’єктів, завершених будівництвом та нововиявлених об’єктів, за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Затвердити Порядок передачі з балансу на баланс майна, що належить до комунальної власності Рокитнівської селищної територіальної громади, що додається.
  2. Визнати таким, що втратило чинність, рішення Рокитнівської селищної ради від 10 вересня 2021 року № 1375 «Про затвердження Порядку передачі з балансу на баланс майна Рокитнівської територіальної громади, яке знаходиться на балансах підприємств, організацій, установ комунальної власності або використовується на умовах оренди».
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства  (А. КРУПЕНКО).
 
 
Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ