ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Рябущиць Ігор Миколайович

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

28.03.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 154
Про надання дозволу РОКИТНІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності орієнтовною площею 2,00 га в межах с. Блажове

ПРОЄКТ

 
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(П’ятдесята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
                                             2024 року                                                        №
 
Про надання дозволу РОКИТНІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ
РАДІ на розроблення технічної документації із землеустрою
щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності
орієнтовною площею 2,00 га за межами с. Блажове
 
          З метою впорядкування угідь, забезпечення ведення Державного земельного кадастру та здійснення контролю за використанням і охороною земель Рокитнівської селищної ради, відповідно до статей 12, 122, 125, 126, 184 Земельного кодексу України, статей 26, 35 Закону України «Про землеустрій», статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати дозвіл РОКИТНІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ на розроблення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності, земельні ділянки загального користування відведені під місця поховання (07.09) за межами с. Блажове, орієнтовною площею 2,00 га.
2. РОКИТНІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ замовити виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності у суб'єкта господарювання, юридичної особи, що має ліцензію на проведення робіт із землеустрою згідно із законом, у строки, що обумовлюються угодою сторін.
3. Подати виготовлену технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності на затвердження до РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ, у відповідності до вимог чинного законодавства.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В. БРИЧКА).
 
Селищний голова                                                                  Григорій ТАРГОНСЬКИЙ