ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Новак Сергій Васильович

Статус:

Новий проект

Дата:

02.04.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 180
Про передачу фізичній особі-підприємцю Колодичу В.В., як орендарю водного об`єкта, у користування на умовах оренди гідротехнічної споруди для цілей аквакультури

ПРОЄКТ
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(П’ятдесята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
                                 2024 року                                                                  №
 
Про передачу фізичній особі-підприємцю
Колодичу В.В., як орендарю водного об'єкта,
у користування на умовах оренди
гідротехнічної споруди для цілей аквакультури

 
     Керуючись статтями 25, 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частиною 1 статті 15 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Порядком надання в користування на умовах оренди гідротехнічних споруд для цілей аквакультури, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2023 р. №1151, враховуючи право на отримання в оренду комунального майна без проведення аукціону орендарем земельної ділянки в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом - щодо оренди гідротехнічних споруд, отримання заяви фізичної особи-підприємця Колодича В.В. від 26 березня 2024 року, за погодженням з профільними постійними комісіями селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Передати фізичній особі-підприємцю Колодичу Василю Володимировичу, як орендарю водного об'єкта та земельної ділянки під водним об’єктом, у користування на умовах оренди гідротехнічну споруду (дамбу) для цілей аквакультури, розташовану на земельній ділянці з кадастровим номером 5625086200:04:003:0500.
  2. Строк дії договору оренди гідротехнічної споруди (дамби) не може перевищувати строк дії договору оренди землі в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом або договору оренди водного об’єкта, договору оренди землі, на якій розташований об’єкт оренди.
  3. Розмір плати за користування на умовах оренди об’єктом оренди гідротехнічною спорудою (дамбою) становить 10 відсотків розміру орендної плати за користування земельною ділянкою відповідно до договору оренди землі в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом або договору оренди землі під таким водним об’єктом на рік.
  4. Уповноважити Рокитнівського селищного голову Григорія ТАРГОНСЬКОГО укласти договір користування на умовах оренди вказаною гідротехнічною спорудою для цілей аквакультури.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії селищної ради з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства  (А. КРУПЕНКО); з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В. БРИЧКА).
 
 
Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ