ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 185

ПРОЄКТ
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(П’ятдесята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
____ __________ 2024 року                                                                       №
 
Про прийняття у комунальну власність
Рокитнівської селищної територіальної
громади закінченого капітальним ремонтом
об’єкта «Капітальний ремонт дорожнього
покриття вул. Грушевського, смт. Рокитне»
 
         Керуючись статтею 25, частиною 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши лист Департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації від 30.01.2024 № 244/03-16/24, за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада 
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Прийняти у комунальну власність Рокитнівської селищної територіальної громади закінчений капітальним ремонтом об’єкт «Капітальний ремонт дорожнього покриття вул. Грушевського, смт. Рокитне» на суму 6 360 170,00 (шість мільйонів триста шістдесят тисяч сто сімдесят) гривень.
2. Уповноважити селищного голову Григорія ТАРГОНСЬКОГО та начальника відділу-головного бухгалтера відділу бухгалтерського обліку та звітності селищної ради Ларису ТУРЕНКО на підписання Акту приймання-передачі об’єкта, зазначеного в пункті 1 даного рішення.
3. Відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності Рокитнівської селищної ради здійснити прийняття на баланс закінченого капітальним ремонтом об’єкта «Капітальний ремонт дорожнього покриття вул. Грушевського, смт. Рокитне»  та внести відповідні зміни до бухгалтерського обліку.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства (А. КРУПЕНКО).
 
 
Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ