ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

L

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    3

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(П’ятдесята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
18 квітня 2024 року                                                                                                                                № 4155
 
Про прийняття у комунальну власність
Рокитнівської селищної територіальної
громади протирадіаційного укриття № 66765
 
        Керуючись статями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання постанови Північно-західного апеляційного господарського суду від 05.07.2023 у справі 918/6/23 про зобов’язання фізичної особи-підприємця БОРЕЙКА Миколи Яковича повернути у власність територіальної громади протирадіаційне укриття № 66765 площею 33 кв.м., що розташоване за адресою: вул. Соборна, 15 в смт Рокитне Сарненського району Рівненської області, за погодженням з постійною комісією селищної ради з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства, селищна рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Прийняти у комунальну власність Рокитнівської селищної територіальної громади протирадіаційне укриття № 66765, площею 33 кв.м., що розташоване за адресою: вул. Соборна, 15 в смт Рокитне Сарненського району Рівненської області, згідно Акту приймання-передачі протирадіаційного укриття № 66765 від 01 квітня 2024 року, що додається.

2. Доручити відділу житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою та комунальної власності селищної ради (Сергій НОВАК):
2.1. замовити виготовлення технічної документації на майно, зазначене в пункті 1 даного рішення;
2.2. після отримання технічної документації, вжити заходів щодо оформлення за Рокитнівською селищною радою права власності на майно, зазначене в пункті 1 даного рішення.        

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії селищної ради з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства (А. КРУПЕНКО); з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, соціального захисту населення та регуляторної політики (О. КРУПЕНКО).
                                                        
 
Селищний голова                                                                  Григорій ТАРГОНСЬКИЙ